FORNY DIN FACADE MED VANDSKURING AF HUs

Vi hjælper dig med et flot resultat

Har du en gammel og slidt facade, som ikke længere har det flotte udtryk, som den tidligere har haft? Eller ønsker du blot at forny facaden med et flot og moderne udseende? Så kan Finns Murerforretning hjælpe dig. Vi kan nemlig tilbyde vandskuring af hus med utroligt flotte resultater, som bringer et helt nyt liv til din bolig.

Vi varetager opgaver inden for facaderenovering, herunder vandskuring af huse, for både private boligejere og erhvervskunder. Det gør vi i og omkring byer som Hammel, Silkeborg og Låsby, og hvis du selv bor et sted her i området, kommer vi med glæde ud og hjælper dig med at få et vandskuret hus.

Hvorfor vælge et vandskuret hus?

Vandskuring er en overfladebehandling af facader. Først lægges et lag mørtel på murstenene, hvorefter man med pudsning af væggene fjerner det meste af mørtlen igen, så der kun ligger et fint lag, som giver en flot og jævn overdækning af mursten og fuger, mens strukturerne stadig er tydelige.

Blandt fordelene ved denne fremgangsmåde er det utroligt flotte og elegante resultat, der samtidig er holdbart og styrker facaden, som bedre kan modstå slid og omskiftelige vejrforhold.

Hos Finns Murerforretning har vi mange års erfaring med vandskuring af huse. Vi forstår, at hver kunde har sine egne ønsker og behov, og vi kan derfor tilbyde personlig rådgivning og en tilpasset fremgangsmåde, så du kan opnå det ønskede resultat.

Foruden vandskuring kan vi være behjælpelige med andre former for facaderenovering, og hvis du står overfor et større projekt med at renovere hele din bolig – ude og inde – kan vi trække på vores stærke netværk af underentreprenører og varetage hele opgaven.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på vandskuring

Skal vi hjælpe dig med at bringe nyt liv til din facade? Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på vandskuring af din bolig. Vi står klar til at vejlede og bistå dig gennem hele forløbet, så du er sikret en tilfredsstillende oplevelse.

Høj kvalitet

God service

30 års erfaring

Praktisk info​

Finns Murerforretning ApS

Bakkevej 19, 8670 Låsby

Tlf.: 25 39 32 57
E-mail: info@finnsmurerforretning.dk
CVR: 32889026
finnsmu​rerforretning.dk