TOTALLØSNINGER

Finns Murerforretning kan varetage din fag-, hoved- eller totalentreprise lige gyldigt, hvor stor eller lille opgaven er.

Vi har gennem tiden gjort rigtig mange kunder tilfredse med vores entrepriseopgaver, fordi vi altid har kunden i centrum. Det er dine ønsker og behov, vi arbejder ud fra.

GODT SAMARBEJDE

Vi kan være behjælpelige i hele processen – lige fra byggetilladelse og første skitse til at sidste hånd er lagt på byggeriet.

Ved entrepriseopgaver har vi grundige og erfarne underleverandører, vi samarbejder med – herunder elektrikere, malere og VVS-installatører. Vi formidler naturligvis kontakten mellem alle involverede faggrupper, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat.

FOKUS PÅ DINE ØNSKER

Vi lægger stor vægt på, at arbejdet bliver præcis, som du ønsker det, så vi sørger altid for at få en god dialog med dig som kunde inden, vi går i gang med en opgave.

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker vejledning, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et tilbud på en totalløsning? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 25 39 32 57 eller sende os en mail på info@finnsmurerforretning.dk

Høj kvalitet

God service

30 års erfaring

Praktisk info​

Finns Murerforretning ApS

Bakkevej 19, 8670 Låsby

Tlf.: 25 39 32 57
E-mail: info@finnsmurerforretning.dk
CVR: 32889026
finnsmu​rerforretning.dk