Nybyggeri, tilbygning og ombygning af hus

Vi hjælper med et bredt udvalg af opgaver

Ønsker du at få bygget om derhjemme med henblik på at få mere ud af dine kvadratmeter, vil du have øget antallet af kvadratmeter med en tilbygning, eller står du overfor at skulle bygget noget helt nyt fra bunden? Hos Finns Murerforretning udfører vi alt inden for nybyggeri, tilbygninger og ombygning af hus, og vi kan derfor hjælpe dig godt igennem dit byggeprojekt.

Uanset om du skal have bygget køkken, støbt fundamentet til carporten eller ombygget badeværelset, så hjælper vi dig gerne. Vores byggefirma hjælper med et bredt udvalg af opgaver inden for ombygning af hus, og vi står også til rådighed for dig, hvis du bor i Låsby, Hammel, Silkeborg eller et andet sted her i området.

Vi klarer alt i forbindelse med ombygning af hus

Vi har flere års erfaring med store og små opgaver inden for renovering af hus for både private og erhverv, og vi er altid klar til at finde den helt specifikke løsning, som passer dig. Det gælder både ombygning af huse, sommerhuse, kontorbygninger og meget andet.

Hvad enten det drejer sig om pudsning eller vandskuring, facaderenovering, opsætning af fliser, en strukturel ombygning af huset eller en helt anden form for husrenovering, står vi altid klar.

Vi har vores egen flisemurer, og vi udfører selvfølgelig også efterisolering efter gældende lov.

Ved entrepriseopgaver har vi et tæt samarbejde med vores kompetente underentreprenører, som har mange års erfaring og altid leverer til tiden

​​

Kontakt os for rådgivning ud fra dine behov

Har du brug for yderligere oplysninger, eller ønsker du hjælp til at vælge den løsning, som passer bedst til det aktuelle behov, står Finns Murerforretning klar til at rådgive dig. Alle henvendelser er velkomne på telefon 25 39 32 57 og på vores mail info@finnsmurerforretning.dk.​

Høj kvalitet

God service

30 års erfaring

Praktisk info​

Finns Murerforretning ApS

Bakkevej 19, 8670 Låsby

Tlf.: 25 39 32 57
E-mail: info@finnsmurerforretning.dk
CVR: 32889026
finnsmu​rerforretning.dk