Renovering af badeværelse og etablering af nyt​

​Badeværelset er et af de steder, vi befinder os meget i i hjemmet. Derfor er det vigtigt, at både håndværk, komfort og det æstetiske udtryk er helt i top.

Alt fra renovering og modernisering til nybyg og tilbyg

Hos Finns Murerforretning har vi ekspertise i alt fra modernisering og renovering af badeværelse til komplet nybyg og tilbyg. 

Vi håndterer både små og store opgaver og har mulighed for at udføre håndværket i den helt specifikke stil, du ønsker.

De nyeste teknikker, tendenser og materialer er altid med, når vi udfører renovering af badeværelse for vores kunder, hvad enten det er i privat eller erhvervsmæssig regi. Vi kører ud til kunder i Låsby, Silkeborg, Hammel og andre omkringliggende områder.

TOTALENTREPRISE MED KOMPETENTE PARTNERE

Vi udfører også totalentrepriser, hvor vi kan trække på kompetente og loyale samarbejdspartnere, herunder elektrikere og malere. Vi koordinerer naturligvis hele forløbet, så du ikke skal gøre andet end at nyde det færdige produkt.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vi bestræber os altid på en god snak med vores kunder, før vi går i gang med en badeværelsesrenovering, så du kan føle dig 100 procent tryg under hele processen. I den forbindelse giver vi også et samlet prisoverslag på dit nye badeværelse, så du har en ide om, hvor meget en renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt bad kommer til at koste.

Ønsker du at høre mere om etablering af nyt badeværelse eller renovering af det eksisterende, er du velkommen til at ringe på telefon 25 39 32 57 eller skrive til e-mail info@finnsmurerforretning.dk.

​​

Høj kvalitet

God service

30 års erfaring

Praktisk info​

Finns Murerforretning ApS

Bakkevej 19, 8670 Låsby

Tlf.: 25 39 32 57
E-mail: info@finnsmurerforretning.dk
CVR: 32889026
finnsmu​rerforretning.dk